Usunięcie konta Wyceno

Możesz w każdej chwili usunąć swoje konto wraz z danymi przechowywanymi na serwerze.

Jak to zrobić

  1. (Opcjonalnie) zrób kopię danych w aplikacji: Ustawienia → Dane i kopia → Eksport.
  2. Wyślij e-mail na kontakt@wyceno.com z adresu przypisanego do konta, z tematem „Usunięcie konta”.
  3. Usuniemy konto w ciągu 7 dni i potwierdzimy to e-mailem.

Co zostanie usunięte

Kopie zapasowe serwera są nadpisywane po 14 dniach. Dane zapisane lokalnie na Twoich urządzeniach zostają, dopóki nie usuniesz aplikacji. Dane rozliczeniowe płatnego Premium przechowujemy tylko tak długo, jak wymagają przepisy podatkowe.